Yleisimmät virheet matkalla tapahtuvissa museokohteissa

Kuten aikaisemmista blogipostauksista voidaan huomata, löytyy maailmasta monen näköistä ja kokoista museota. Mitkä ovat museoissa tapahtuvat yleisimmät virheet? Tästä aiheesta voit lukea lisää alapuolelta.

Liian monta museota yhdessä päivässä

Kaupunkilomat ovat yleensä ainoastaan muutaman päivän mittaisia, eikä yhdessä kohteessa ole aikaa viipyä pitkään.
On hyvin yleistä, että ensimmäiseen museo virheeseen sortuvat myös henkilöt, jotka ovat nähneet paljon maailmaa. Yleisin virhe kokemusmatkailussa on, että yhdelle lomapäivälle koitetaan ahdata useita ja kaikki aivan eri maailmaa koskettavia museoita. Edellä mainitussa yhtälössä on sanomattakin selvää, että loman ykkös odotukset eli lepo ja rentoutuminen eivät tässä yhtälössä toteudu.

Museokohteita suunniteltaessa tulisi huomioon ottaa millaisesta sekä minkä kokoisesta museosta oikein on kyse. Suuret museot vaativat jo itsessään aikaa ja jokainen takuulla haluaa perehtyä museota koskettaviin aihealueisiin ennen itse matkaa tai museossa tapahtuvaa vierailua. Lisäksi museossa olon aikana eteen tulee paljon mielenkiintoista sekä uutta faktaa. Tämä laittaa ramaisemaan kokeneimmatkin sankarit.

Lisäksi museoiden aukioloajat ovat hyvin rajattuja, eikä kukaan tuskin nauti metro matkustamisesta kauheassa stressissä ja kiireessä, jolloin kaupunkiin tutustuminen ja erilaisen ympäristön ihaileminen jäävät täysin huomiotta.

Rajallisen budjetin vuoksi jätät oman henkilökohtaisen suosikki museosi välistä

Monet matkailijat sortuvat myös valitsemaan toiseksi sekä kolmanneksi mukavimmat museokohteet matka-agendaansa, sillä niiden sisäänpääsy on omaa suosikkia huomattavasti edullisempaa.

Tähän ei kuitenkaan kannata sortua, sillä valitsemalla itselleen sopivimman museokohteen voi olo olla huomattavasti tyydyttyneempi sekä matkan kokonaishinta pysyy suhteellisen samana.

Lainat.fi sivustolla voit myös vertailla kaikki parhaat 2 000 – 60 000 euron matkustamistakin varten räätälöidyt lainat sekä kulutusluotot ja löytää erilaisen, mutta turvallisen tavan rahoittaa tuleva sekä jo kauan haaveissa ollut loma.

Matkan suunnittelussa huomio tulee aina kiinnittää matkan tarkoitukseen ja liikaa stressiä kannattaa välttää, sillä kukapa haluaisi palata arkeen aikaisempaakin väsyneempänä. Monesti paras mahdollinen loma on se yksinkertaisin ja vähiten aikataulutettu.

14 Nov 2019